29 August 2007
kipsalai_l

Lauris Reiniks aicina uz savu koncertšovu Ķīpsalā

|
0 Comment
|

30.novembra vakarā mūziķis Lauris Reiniks aicina klausītājus un skatītājus uz Ķīpsalas halli, kur piedāvās košu un pozitīvām emocijām pilnu koncertšovu visai ģimenei “Sapņi Piepildās Nakts Veikalā”. Koncertā tiks izpildītas Laura Reinika populārākās dziesmas, dziesmas no jaunā albuma “Nakts Veikalā”, kā arī atsevišķi pasaules mūzikas hiti.

Lauris Reiniks ir viens no populārākajiem un apbalvotākajiem Latvijas mūziķiem un skatuves personībām, tāpēc arī koncerts tiks veidots tā lai, būtu gan ko klausīties, gan skatīties. “Esmu uz lielās skatuves gandrīz 10 gadus, tāpēc man ir prieks, ka esmu saglabājis savu klausītāju un skatītāju uzticību visu šo gadu garumā, un laimīgs, ka ar savu mūziku spēju uzrunāt dažādu vecumu klausītājus. Šis šovs būs viņiem”, stāsta Lauris, piebilzdams, ka šova pamatideja ir par to, ka jebkuru sapni ir iespējams realizēt ar lielu darbu, ticību saviem spēkiem un pozitīvu attieksmi pret apkārtējo pasauli.

Kopā ar Lauri uz skatuves redzēsim arī populārus mūziķus un skatuves māksliniekus, ar kuriem Lauris ir sadarbojies šo gadu garumā un koncerta vakarā apvienosies kopējā priekšnesumā, viņu starpā arī TV3 šovu “Dejo ar Zvaigzni” un “Dziedi ar Zvaigzni” dalībnieki.

Koncerta rīkotāji sola arī kādu Latvijā vēl neredzētu šova elementu. “Tā varbūt ir traka doma, nedaudz bīstama, bet iespaidīga, un mēs to paveiksim”, skaidro Lauris, kuram nule kā Latvijas radiostacijās ir sākusi skanēt jaunā dziesma “Kad rudens nepāriet” no jaunākā albuma “Nakts veikalā”.

Biļetes uz Laura Reinika koncertšovu Ķīpsalā “Sapņi piepildās nakts veikalā” nopērkamas “Biļešu Serviss” punktos visā Latvijā, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)