15 June 2022

Reiniku ģimenes lolojums Ričijs Rū saņem “Zelta disku”

|
0 Comment
|

Pirms nepilna gada klajā nāca, šobrīd bērnu un vecāku tik ļoti iemīļotā, lācēna Ričija Rū interaktīvā grāmatiņa “Ričijs Rū rīko koncertu”. Vienlaicīgi tika izdota arī 11 jaunu Laura Reinika un viņa vecmāmiņas Veronikas Reinikas dziesmu albums. Izdevuma ilustrāciju autore ir māksliniece Guna Miķelsone.

Apkopojot albuma realizācijas rezultātus, “Izdevniecība MicRec” ar prieku ziņo, ka dziesmu albums ir viens no ļoti retajiem, kurš pēdējo gadu laikā ir kvalificējies Latvijas mūzikas industrijas organizāciju noteiktajam “Zelta diska” statusam, pārsniedzot 5000 pārdoto eksemplāru skaitu! Vakar mājīgā atmosfērā “MicRec” birojā notika “Zelta diska” svinīgā pasniegšana, kurā piedalījās dziesmu autors un izpildītājs Lauris Reiniks, visa projekta idejas autore un iedvesmotāja Rūta Reinika-Preisa, kā arī izdevniecības vadītājs Guntars Račs.

Lauris: “Lielākā balva jebkuram mūziķim ir, ka viņa radītās dziesmas aiziet tautās un cilvēki tās sāk izpildīt paši. Ir milzīgs un patiess prieks, ka ģimenēs, bērnu dārzos un skolās bērni Ričija Rū dziesmas dzied ar prieku un lūdz skolotājiem tās iemācīt. Liels paldies visiem klausītājiem Latvijā un arī ārpus tās, jo zinām, ka šī grāmata un dziesmu albums ir nonākuši pie latviešiem visā pasaulē! Šis “Zelta disks” ir mūsu visu balva un prieks.”

Ričija Rū projekts ir guvis galvu reibinošus panākumus, jo paralēli grāmatai un mūzikas albumam, katrai dziesmai ir izveidoti arī krāsaini un jautri dziesmu video, kuru kopējais skatījumu skaits jau pārsniedzis piecus miljonus, bet skanīgo koncertizrādi “Ričijs Rū rīko koncertu” šogad noskatījušies jau vairāk nekā 7000 bērnu un biļetes uz Ričija koncertiem ir ļoti pieprasītas!

Vasaras izskaņā projekts dosies pie bērniem Lietuvā ar nosaukumu “Ričis Ra su muzika gera”. Grāmatiņā iekļautie dzejoļi un albumā dziesmas ir iztulkotas lietuviešu valodā, bet dziesmu ierakstos piedalās ne tikai pats Lauris, kurš jau labu laiku ir atpazīstams izpildītājs arī Lietuvā, bet arī populārā lietuviešu dziedātāja Liepa Norkevičienė.

Šogad projekta realizētāji saņēma patīkamu ziņu no Rīgas centrālās bibliotēkas, kas Ričija Rū grāmatiņu atzina par 2021. gada labāko grāmatu bērniem!

Guntars Račs: “Es lepojos par šo sadarbību, kura rezultējusies ar “Zelta diska” pasniegšanu. Tas šobrīd ir liels retums. Redzēju, ka tā ir Reiniku ģimenes sirdslieta, tāpēc es ne mirkli nešaubījos, ka panākumi būs. Bet, ka tik lieli, nebiju prognozējis! Malači!”

Pasūtīt grāmatas un CD: https://bit.ly/3NZfMrJ

Pasūtīt grāmatas, CD, lācēnus un suvenīrus: http://www.ricijsru.lv/

Skatīties video: http://www.ricijsru.lv/dziesmas/

Klausīties vai lejupielādēt dziesmas: https://orcd.co/ricijsrurikokoncertu

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)