22 April 2010
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lauris Reiniks saņem balvu “Gada TV seja Latvijā”

|
0 Comment
|

Lauris Reiniks ir aizvadītā gada populārākā persona televīzijā. Tā lēmuši TV skatītāji, sadalot gadskārtējās Nacionālās televīzijas skatītāju balvas „Zelta vilnis 2009”.

Klātesot Latvijā lielāko televīzijas kompāniju pārstāvjiem, otrdien, 20. aprīlī, svinīgā ceremonijā dizaina viesnīcā „Avalon Hotel” žurnāls „Rīgas Viļņi” pasniedza gadskārtējo Nacionālās televīzijas skatītāju balvu „Zelta vilnis 2009”. Par pērnā gada veiksmīgākajiem cilvēkiem un projektiem televīzijā kopumā 16 nominācijās nobalsojuši gandrīz 20 tūkstoši televīzijas skatītāju.

Balvas tradicionāli tiek piešķirtas par sasniegumiem aizvadītajā TV sezonā un ir vienīgās Latvijā šajā jomā. Tās tiek piešķirtas, ņemot vērā skatītāju un „TV akadēmijas” balsojumu.

Lauris Reiniks: “Esmu ļoti priecīgs un pateicīgs par iegūto balvu, tas ir tiešām patīkami. Pērn man bija 2 lieli šovi kanālā LNT – “Latvijas Zelta talanti 2” un “Dziedošās Ģimenes”. Prieks, ka mans darbs ir pamanīts un novērtēts. Šī ir mana pirmā balva TV jomā, tāpēc liels paldies skatītājiem, žūrijai un TV producentiem, kas man uzticas un tic!”

www vilnis2

RV_Reiniks_zelta_vilnis

 

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)