22 August 2008
korukari-330x243_357215861

Lauris Reiniks vadīs TV3 šovu “Koru kari”!

|
0 Comment
|

Jau drīzumā uzsākot jauno rudens sezonu, TV3 Latvija skatītājus sasniegs neredzēta un oriģināla muzikāla spēkošanās – šovs “Koru Kari”. “Koru kari” priekšgalā braši soļos iemīļotais mūziķis un TV3 šova Dejo ar zvaigzni uzvarētājs Lauris Reiniks, kurš iejutīsies vadītāja lomā.

“Man ir liels prieks par iespēju vadīt šo šovu, jo īpaši tāpēc, ka pats esmu savlaik dziedājis koros un pabeidzot Jelgavas Mūzikas Koledžu, esmu ieguvis kordiriģenta diplomu. Es to visu saprotu un šovs būs super!”, saka Lauris.

TV3 Koru kari vēlreiz apliecinās, ka latvieši ir dziedātāju tauta, un to pierādīt steigs Latvijā populāri mūziķi – Olga Rajecka (Lielvārde), Arnis Mednis un Ieva Akurātere (Rīga), Chilli (Liepāja), Dzintars Čīča (Talsi) , Miervaldis Jeņčs no “Trīs Tenori” (Sigulda), Atis Auzāns no grupas “Baltie Lāči” (Daugavpils). Tie dzimtajās pilsētās satiksies ar saviem novadniekiem, atlasīs dziedāt gribētājus un izveidos korus, kuri ik nedēļu tiksies krāšņajā TV3 studijā, lai noskaidrotu labāko. Koru Kari ne vien centīsies noskaidrot talantīgākās, spēcīgākās un dziedošākās pilsētas kora titulu, bet arī atklās jaunas zvaigznes. Koru virsvadītāji no dziedātāju vidus izvirzīs solistus, kuri, kas zina, nākotnē iespējams kļūs par jaunām zvaigznēm uz latviešu estrādes skatuves.

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)