14 September 2008
lauris_ruta_l

Laurim Reinikam duets ar māsu Rūtu!

|
0 Comment
|

Ierakstu kompānija Mikrofona ieraksti šonedēļ Latvijas radiostacijām nosūtījusi mūziķa un TV personības Laura Reinika jaunāko veikumu – dziesmu “Es esmu tev dzīslās”, kas būs pirmais singls no topošā albuma. Dziesmas pirmatskaņojums notiks 16.septembrī plkst.9.00 radiostacijas Star FM rīta raidījumā Zoopasta. Dziedātājs to ieskaņojis duetā ar savu māsu Rūtu. Ideja par dziesmas tapšanu radās šovasar, kad Lauris atgriezās no mācībām Amerikā, kur pirmos trīs mēnešus viņam līdzās bija arī Rūta, kura tur mācījās valodu institūtā. Šajā laikā Lauris ar Rūtu bija liels atbalsts viens otram, un pa īstam izprata, cik svarīgas ir labas attiecības starp ģimenes cilvēkiem.

lauris_ruta_ban_l

“Man jau no laika gala cilvēki ir jautājuši, kad es beidzot iedziedāšu kādu duetu arī ar māsu, šobrīd man tam šķita īstais brīdis un īstā sajūta”, atzīst dziedātājs, un ar smaidu piebilst, ka ir lepns par to, ka viņa dziedošajām duetu partnerēm ir pievienojusies visskaistākā no viņām visām, kas piedevām lieliski paveica savu darbu ierakstu studijā.

“Esmu ļoti apmierināts ar iznākumu un to, kā šī dziesma mums kopā skan”, piebilst Lauris.

Biju priecīga, kad Lauris man piedāvāja iedziedāt duetu un man ļoti patīk, kā Laura rakstītā mūzika ir salīmējusies ar Mārtiņa Freimaņa vārdiem. Tas izklausās tiešām labi un emocionāli!” saka Rūta, kura līdz šim darbojās kā fona vokāliste Laura koncertos un meiteņu grupā VIA Meitenes un Deja Vu.

Dziesmai “Es esmu tev dzīslās” tiks filmēta arī videoversija un ierakstīta angļu versija, kas tapusi sadarbībā ar pasaulē atzīto mūzikas un tekstu autoru Gordonu Pogodu no Losandželosas. Pavisam drīz Lauris Reiniks kā vadītājs būs redzams arī jaunajā TV3 šovā “Koru Kari”, kas būs emociju un pārsteigumu pilns muzikāls piedzīvojums ikvienam skatītājam.

Dziesmas Mp3 versiju varat lejupielādēt portālā Doremi.lv

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)