25 March 2011
la chica del banjo_single

Lauris Reiniks dzied Spāniski!

|
0 Comment
|

Lauris Reiniks, kurš Latvjas Eirovīzijas Nacionālajā atlasē “Eirodziesma 2011″ieguva 2.vietu ar dziesmu “Banjo Laura”, šonedēļ publicējis šīs dziesmas spāņu versiju ar nosaukumu “La chica del Banjo”. Šī jau ir 7. valoda, kurā Lauris ir iedziedājis kādu no savām dziesmām. Dziesmas teksts ir tapis sadarbībā ar spāņu autoriem Yann Charpentier un Emilio Verdejo. Autori jau ir ļoti atzinīgi novērtējuši dziesmas ieraksta rezultātu un Laura izrunu spāņu valodā!

“Banjo Laura” bija pārliecinošā favorīte Eiropas lielākā Eirovīzijas portāla esctoday.com aptaujā, kur Eiropiešiem vajadzēja nosaukt viņuprāt labāko dziesmu no Latvijas šajā gadā. Kā zināms, šīs dziesmas latviskā versija saucas “Labāk vēl neaizmiedz”, un ir iekļauta Laura Reinika jaunākajā albumā “Es skrienu”, kurš šogad Mūzikas Ierakstu Gada Balvā uzvarēja nominācijā “Labākais Pop Albums”. “Labāk vēl neazmiedz” ir uzkāpusi līdz otrajai vietai Latvijas Mūzikas Spicē un Latvian Airplay Top 50.

Kā atceramies, šī nav pirmā reize, kad Lauris iedzied kādu no savām dziesmām citā valodā. Savu superhitu “Es skrienu” Lauris ir iedziedājis 6 valodās.  Lai gan igauņu un lietuviešu fani ir lūguši Lauri radīt arī “Banjo Laura” versijas viņu valodās, Lauris šo ideju nedomā realizēt. Tā vietā mūziķa fani Baltijas kaimiņvalstīs drīzumā tiks pārsteigti ar kādu duetu kopā ar kaimiņvalsts dziedātāju. Varam jau pačukstēt, ka arī šī dziesma Latvijā ir guvusi lielus panākumus un publikas atzinību!

Noskaties “La chica del Banjo” klipu:

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)